Integritetspolicy

AVSNITT 1 - VAD GÖR VI MED DIN INFORMATION?

När du gör ett köp från vår butik, som en del av köp- och säljprocessen, samlar vi in ​​de personuppgifter du lämnar till oss, såsom namn, adress och e-postadress.

När du surfar i vår butik får vi också automatiskt din enhets IP-adress (Internet Protocol) för att förse oss med information som hjälper oss att förstå din webbläsare och ditt operativsystem.

E-postmarknadsföring (om tillämpligt): Med din tillåtelse kan vi skicka dig e-postmeddelanden om vår butik, nya produkter och andra uppdateringar.

ARTIKEL 2 - SAMTYCKE

Hur får vi ditt samtycke?

När du ger oss din personliga information för att slutföra en transaktion, verifiera ditt kreditkort, göra en beställning, ordna med en leverans eller returnera en retur, antyder vi att du samtycker till att vi samlar in den och använder den endast av den specifika anledningen.

Om vi ​​ber om dina personuppgifter av en sekundär anledning, såsom marknadsföring, kommer vi antingen att be dig direkt om ditt uttryckliga samtycke eller ge dig möjlighet att vägra.

Hur kan jag återkalla mitt samtycke?

Om du ändrar dig efter att ha accepterat, kan du när som helst återkalla ditt samtycke till att bli kontaktad av oss angående insamling, användning eller utlämnande av din information genom att kontakta oss på majastockholm24@gmail.com

ARTIKEL 3 – UPPLYSNING

Vi kan komma att avslöja din personliga information om det krävs enligt lag eller om du bryter mot våra användarvillkor.

AVSNITT 4 - KÖPARE

Vår butik finns på Shopify Inc. De förser oss med e-handelsplattformen online som gör att vi kan sälja våra produkter och tjänster.

Din data lagras genom Shopifys datalagring, databaser och den allmänna Shopify-applikationen. Din data lagras på en säker server bakom en brandvägg.

Om du väljer en direktbetalningsgateway för att slutföra ditt köp, lagrar Shopify dina kreditkortsuppgifter. Den är krypterad genom Payment Card Industry Data Security Standard (PCI-DSS). Din köptransaktionsdata lagras endast i den utsträckning som är nödvändig för att slutföra köptransaktionen. När det är klart raderas din köptransaktionsinformation.

Alla direktbetalningsgateways följer de standarder som PCI-DSS definierat av PCI Security Standards Council, som är en gemensam ansträngning av varumärken som Visa, MasterCard, American Express och Discover.

PCI-DSS-krav hjälper till att säkerställa säker hantering av kreditkortsinformation av återförsäljare och deras tjänsteleverantörer.

För en tydligare överblick kan du även läsa Shopifys användarvillkor här eller sekretesspolicy här .

ARTIKEL 5 - TREDJE PARTSTJÄNSTER

I allmänhet kommer de tredjepartstjänsteleverantörer vi använder endast att samla in, använda och avslöja din information i den utsträckning det är nödvändigt för att tillhandahålla de tjänster de tillhandahåller oss.

Vissa tredjepartstjänsteleverantörer, såsom betalningsgateways och andra transaktionsbehandlare, har dock sina egna integritetspolicyer angående den information vi är skyldiga att tillhandahålla dem för dina köprelaterade transaktioner.

För dessa leverantörer rekommenderar vi att du läser deras sekretesspolicyer så att du förstår hur de kommer att hantera din personliga information.

Det är viktigt att komma ihåg att vissa leverantörer kan finnas eller ha faciliteter i en annan jurisdiktion än antingen du eller oss. Så om du bestämmer dig för att gå vidare med en transaktion som involverar tjänster från en tredje parts tjänsteleverantör, kan din information bli föremål för lagarna i de jurisdiktioner där den tjänsteleverantören eller dess anläggningar är belägna.

Till exempel, om du befinner dig i Kanada och din transaktion behandlas av en betalningsgateway baserad i USA, kan din personliga information som används för att slutföra din transaktion bli föremål för avslöjande enligt USA:s lagar, inklusive Patriot Act. .

När du lämnar vår butiks webbplats eller omdirigeras till en tredje parts webbplats eller applikation är du inte längre föremål för denna integritetspolicy eller vår webbplatss användarvillkor.

När du klickar på länkar i vår butik kan du ledas bort från vår sida. Vi är inte ansvariga för andra webbplatsers sekretesspraxis och uppmuntrar dig att läsa deras sekretesspolicy.

ARTIKEL 6 - SÄKERHET

För att skydda din personliga information vidtar vi rimliga försiktighetsåtgärder och följer branschens bästa praxis för att säkerställa att den inte på ett olämpligt sätt förloras, missbrukas, kommer åt, avslöjas, ändras eller förstörs.

Om du ger oss din kreditkortsinformation krypteras den informationen med Secure Socket Layer (SSL)-teknik och lagras med AES-256-kryptering. Även om ingen metod för överföring över Internet eller elektronisk lagring är 100 % säker, följer vi alla PCI-DSS-krav och implementerar ytterligare industriaccepterade standarder.

ARTIKEL 7 - SAMTYCKETS ÅLDER

Genom att använda denna webbplats intygar du att du är minst myndig i din stat eller provins där du bor, eller att du är myndig i din stat eller provins där du bor och att du har gett oss ditt samtycke till att tillåta någon av dina minderåriga anhöriga använder denna webbplats.

AVSNITT 8 - ÄNDRINGAR AV DENNA SEKRETESSPOLICY

Vi förbehåller oss rätten att ändra denna integritetspolicy när som helst, så vi rekommenderar att du läser den ofta. Ändringar och förtydliganden träder i kraft omedelbart efter publicering på webbplatsen. Om vi ​​gör väsentliga ändringar i denna policy kommer vi att meddela dig här att den har uppdaterats, så att du är medveten om vilken information vi samlar in, hur vi använder den och under vilka omständigheter, om några, vi avslöjar den.

Om vår butik förvärvas eller slås samman med ett annat företag kan din information komma att överföras till de nya ägarna så att vi kan fortsätta sälja produkter till dig.

FRÅGOR OCH KONTAKTINFORMATION

Om du vill komma åt, korrigera, ändra eller radera den personliga information vi har om dig, registrera ett klagomål eller helt enkelt få mer information, vänligen kontakta vår Privacy Compliance Officer på majastockholm24@gmail.com

[Angående: Sekretessansvarig]

Har du fortfarande frågor? Tveka inte att kontakta oss:

E-post: majastockholm24@gmail.com Öppettider: Måndag till fredag: 9:00 - 18:00 Lördag: 9:00 - 16:00 Söndag: 9:00 - 02:00 kl