Juridisk varning

Maja Stockholm uppstår ur vår önskan att erbjuda produkter till konkurrenskraftiga priser på en marknad som saknar kvalitetsprodukter och innovativa idéer.

Vi satsar mycket på att leta efter leverantörer som erbjuder produkter med bästa möjliga kvalitet och som alltid följer trender, förutom att alltid vara villiga att lyssna på din åsikt om hur vi kan förbättra vår service.

Förutom att ge utmärkt kundservice under och efter köpet!

Varje månad väljer Maja Stockholm ut exklusiva artiklar och produkter åt dig.

Vi är ditt förstahandsval för alla dina behov och sprider positivitet och kreativitet med våra unika produkter.

Vi startade 2021 och vårt MISSION är att förse våra kunder med endast de bästa produkterna för att hjälpa dem med deras dagliga rutin till en superkostnads-vinst.

Ni, våra kunder, ställer oss extremt krävande när det gäller att välja produkter att erbjuda. Så om du inte hittade något i vår butik så beror det förmodligen på att vi aldrig tänkt så mycket på det eller att vi inte hittade det i våra sökningar. Om du hittar en unik produkt som är värd att inkluderas här, vänligen meddela oss.

Hitta oss på sociala nätverk!

Dela din upplevelse med oss ​​genom att skicka ett foto eller en video av din nya produkt som du köpt av oss!

Vi är alltid ivriga att läsa dina kommentarer och förslag. Låt oss få det att hända!

GARANTIER

Vi är övertygade om att du kommer att älska våra produkter. Vi erbjuder 100% nöjdhetsgaranti. Så du gillar inte det du köpte? Låt oss veta så kommer vi snabbt att utfärda en full återbetalning!

JAG HAR EN FRÅGA?

Kontakta oss via vår e-post:
majastockholm24@gmail.com


BRA SHOPPING!

Har du fortfarande frågor? Tveka inte att kontakta oss:

E-post: majastockholm24@gmail.com Öppettider: Måndag till fredag: 9:00 - 18:00 Lördag: 9:00 - 16:00 Söndag: 9:00 - 02:00 kl